Trips in Bali: De website van Ubud Tour & Taxi

w9-12-08-4

Met een beetje hulp van buitenaf, maar vooral door eigen inspanning groeit de tour- en taxi-onderneming van Nick uit tot een succes.

Met zijn ruime hemelsblauwe auto haalt hij gasten op van de luchthaven -maakt niet uit hoe laat-; levert hen veilig af op hun logeeradres; toert rond naar mooie en interessante plekken; haalt gasten op, die zojuist inkopen hebben gedaan; adviseert bij het kiezen van bestemmingen; enz.

Als hij geen rit heeft, is zijn vaste standplaats in Jalan Monkey Forest bij het stoepje tegenover het voetbalveld, waar hij met inzet van al zijn charme zijn diensten staat uit te venten. Hij kan u aanspreken in het Engels, het Frans, het Duits, of in het Japans. Soms, op een stil moment speelt hij een spelletje schaak op de stoep met een collega. Een enkele keer komt ook een toerist zijn geluk beproeven. Maar wie van deze jongens wil winnen, moet van goede huize komen, want ze zijn er verdraaid gewiekst in. Rond een uur of elf in de avond zijn de chauffeurs echter alert, want dan willen de meeste toeristen weer terug naar hun logeeradres. Als het echt helemaal stil is geworden, gaat ook Nick naar huis, maar u kunt hem altijd bellen:

085 237 545 885.

Het adres van zijn website is: www.tourtaxiubud.wordpress.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: